PoliticăPrima Pagină

Gheorghe Flutur a făcut din Suceava epicentrul infestării din România!

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, se dă lovit.

Omul lui Traian Băsescu și acum al lui Klaus Iohannis a fost, cică, depistat cu coronavirus. De astăzi a intrat oficial în carantină. Cel mai probabil că va sta în conacul pe care a reușit să îl construiască din salariul de bugetar.

În Suceava este un dezastru din punct de vedere al infestării cu coronavirus. În mod normal te duci la spital ca să te tratezi. Ce s-a întâmplat la Suceava este însă strigător la cer: toți cei care s-au dus la spital sunt suspecți de infecție. Majoritatea sunt deja confirmați de infecție cu coronavirus.

Mai mult decât atât. Gheorghe Flutur cumpăra ghirlande atunci când medicii și asistentele de la spitalul județean erau puși să intre pe front fără măști, halate și alte echipamente de protecție.

La acest moment spitalul a fost închis. Mulți dintre doctori și dintre asistente au fost depistați ca fiind pozitivi.

La Suceava sunt cei mai mulți morți. La Suceava sunt cei mai multe persoane infectate.

Au murit membri ai personalului medical. Și-au bătut joc de ei.

De ce? Pentru că Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean, cel care împărțea banii, a împărțit și funcțiile. Iar la spitale a pus oamenii lui, nu pe cei mai buni, ci pe cei care știau să ungă cel mai bine clanța ușii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button