Știrile 60m.RO

George Simion(AUR): Românii dezamăgiți de actualii politicieni, au o alternativă. Vom fi surpriza acestor alegeri

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, este încrezător în șansele candidaților AUR, singurul partid antisistem, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

AUR se adresează românilor dezamăgiți de felul în care ni s-a distrus industria, ni se taie pădurile, nu este protejat producătorul român și afacerilor românilor. Avem la baza doctrinară patru piloni: familie, naține, credință și libertate”, a declarat Simion în cadrul unei dezbateri electorale de la TVR1 .

Totodată, liderul AUR s-a arătat încrezător în reușita candidaților AUR de a intra în alcătuirea viitorului parlament.

Vom fi surpriza acestor alegeri. Fiecare guvern provizoriu care s-a instalat parcă și-a plătit guvernarea cu distrugerea bogăției naționale, cu închiderea fabricilor, cu distrugerea locurilor de muncă. Mai avem Taromul, CEC-ul și portul Constanța și am terminat cu totul. Suntem singurul partid care este pe toate bulentinele de vot din toată țara și în diaspora, unde avem o susținere foarte mare din partea românilor plecați peste hotare”, a mai spus Simion.

În cadrul emisiunii, George Simion a prezentat și principalele elemente din strategia AUR, dintre care amintim: controlul asupra resurselor naturale ale României și depolitizarea adminstrației publice.

Back to top button