Politică

George Simion: Trădătorii de la PSD, PNL și UDMR au votat renunțarea la suveranitate și masacrarea Constituției

Săptămâna trecută, în Comisia specială comună pentru examinarea „Legilor Justiției”, parlamentarii PNL și USR au votat ca magistrații să nu mai fie obligați să respecte hotărârile Curții Constituționale a României, în timp ce PSD și UDMR s-au abținut.

Apoi, luni în plen, slugile numite „demnitari ai statului român” au continuat spectacolul și au votat la unison cele 3 proiecte de lege care îngenunchează Justiția și oficializează statutul de colonie al României.

AUR a fost partidul care s-a opus de la bun început eliminării sancțiunilor pentru magistrații care nu respectă deciziile Curții Constituționale și ale Înaltei Curți. Noi am votat de fiecare dată împotriva acestor mizerii legislative. Vom încerca zilnic, prin toate pârghiile de care dispunem, să facem opoziție adevărată și să nu lăsăm România să dispară, ca entitate statală.

Avem nevoie de ajutorul vostru. La următoarele alegeri dați-ne majoritate pentru a-i putea alunga de la conducere pe cei care au îngenuncheat în aceste zile România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button