Știrile 60m.RO

George Simion: „Suveranismul la putere și în România!”

Ziua a treia de la Conservative Political Action Conference – CPAC a fost marcată de discursul susținut de Donald Trump, fostul și cel mai probabil viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Cu acest prilej, președintele AUR George Simion a subliniat că suveranismul trebuie să fie la putere și în România, iar AUR este singurul partid care pune România pe primul loc.

„Nu mai avem stânga și dreapta în momentul acesta pe scena politică. Avem suveraniști, patrioți, și globaliști sataniști. Suntem singurul partid parlamentar prezent la această conferință internațională. Vidanjorii din presă se întrebau cum am intrat, cât am plătit. Nu am plătit nimic! Am fost invitați, suntem respectați, nu ne întoarcem înapoi cu o șapcă. Suntem aici pentru că aici e locul nostru. Sunt președintele mișcării de redeșteptare națională numită Alianța pentru Unirea Românilor, vă reprezint aici în Washington DC, iar Donald Trump trebuie să ajungă următorul președinte al Statelor Unite pentru viitorul nostru al europenilor, al românilor”, a fost mesajul transmis de George Simion de la CPAC.

Pe parcursul zilei de 24 februarie, președintele AUR a avut mai multe întâlniri cu oficiali americani, dar și europeni, printre care Rick Santorum, fost candidat republican pentru nominalizarea la alegerile prezidențiale, Annalisa Tardino, europarlamentar Lega, Radosław Fogiel și Arkadiusz Mularczyk, parlamentari din Polonia reprezentând PiS, dar și Steve Bannon, strateg șef și consilier principal al președintelui Statelor Unite Donald Trump, care a avut și un mesaj de transmis către coaliția de guvernare din Româna condusă de Marcel Ciolacu:

“România trebuie să rămână liberă. Nu ne plac socialiștii. Ne place libertatea”.

Președintele AUR George Simion a completat și i-a transmis lui Marcel Ciolacu: „Lasă alegerile în pace, lasă Constituția în pace”.

Totodată, și pe parcursul acestei zile președintele AUR a acordat o serie de interviuri pentru NewsMax, The Epoch Times, One America News Network, Real Voice of America și True North.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button