Știrile 60m.RO

George Simion: Sistemul se teme de noi. Frica lor este să nu se trezească și mai mulți români

George Simion, liderul AUR, a început campania de mulțumire, după ce partidul său a obținut 10% la alegerile din 6 decembrie. Simion va ajunge, alături de echipa sa, în cât mai multe localități din România pentru a le mulțumi personal votanților săi.

„Suntem în continuare atacați de sistem care nu se împacă cu ideea că patrioții au intrat în Parlament. Suntem în Parlament, nu ne oprim acolo, este doar prima bătălie. Mergem până la capăt să facem dreptate României noastre!”, a declarat Simion la Petroșani.

Acesta i-a îndemnat pe românii să îi fie alături pe rețelele de socializare ca și până acum pentru că va avea nevoie de ajutorul lor

„Noi suntem AUR, ne-am înființat pe 1 decembrie la Alba Iulia și privim către viitorul aceste națiuni. Considermă că votanții AUR sunt cei mai deștepți dintre toți votanții pentru că sunt vaccinați împotriva minciunii. Fac parte din toate categoriile scoiali: profesori universitari, academicieni, avem și taximetriști și șoferi de tir. Nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a mai spus liderul AUR.

Back to top button