Politică

George Simion s-a dus la Taverna Racilor și a început războiul cu omul mafiei PSD de la ANPC: ”Nu i-am văzut să închidă hypermarketuri sau fabiricile de lemn”

ANPC a lansat o serie de controale la punctele de lucru ale lanțului de restaurante ”Taverna Racilor”, iar în urma controalelor efectuate, au fost închise toate locațiile deținute de Paul Niculau.

George Simion, președintele AUR, a mers în această dimineața la celebra locație ”Taverna Racilor – Herăstrău” și a declanșat un război împotriva lui Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor i-a reproșat șefului de la ANPC faptul că ANPC-ul se ”concentrează” pe afacerile deținute de antreprenori români și nu taxează la fel și afacerile cu capital extern.

”Am văzut că au început să închidă mai multe afaceri de genul și aș vrea să mă asigur că cineva îi apără pe antreprenorii români.

Nu i-am văzut că închid hypermarketuri sau fabricile de lemn ”Schweighofer” sau ”Kronospan”.

La ora 13:00 suntem așteptați de domnul Horia Constantinescu, care ieri nu era la ANPC, cu o delegație de parlamentari, așa ne-a fost comunicat”, a spus George Simion.

Horia Constantinescu – ANPC

 

HORIA CONSTANTINESCU - ANPC

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button