Politică

George Simion: PSD nu cumpără presa, ci o deține

Aseară, în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune, Premierul Marcel Ciolacu a încercat, pe cât a putut, să se prezinte iarăși drept un politician responsabil. Numai că, aidoma tuturor liderilor PSD care s-au perindat pe la conducerea partidului în ultimii 30 de ani, Marcel nu s-a putut abține de la minciună. Cu greu scoți obiceiurile vechi dintr-o vulpe bătrână!, afirmă pe blogul liderul AUR George Simion.

CE MAI SUSTINE GEORGE SIMION:

PSD nu cumpără presa, ci o deține! După simulacrul pe care ni l-a oferit la începutul emisiunii, când Premierul a ținut morțiș să nu stea pe scaun pentru că, vezi dom’le, nu se simte confortabil să stea jos în timp ce o femeie stă în picioare (nu știm prin ce traume a trecut domnul Ciolacu în trecut), Marcel a simțit nevoia să menționeze că presa din România nu poate să fie cumpărată, indiferent cați bani arunci în ea.

Numai că, la o scurtă primă vedere, putem vedea cum principalele partide politice din România au cheltuit cei mai mulți bani din subvențiile de la stat pentru presă și propagandă, conform unui raport al Autorității Electorale din România. PSD, de pildă, a primit pentru ianuarie-septembrie 2023 subvenție de 76,3 milioane de lei, din care a cheltuit peste 62 milioane de lei (67,42% din totalul banilor primiți) doar pentru … presă și propagandă.

INTEGRAL PE SITE UL LUI GEORGE SIMION

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button