Politică

George Simion: PSD amenință prin liderul de grup că nu acceptă nominalizarea AUR în Comisia Juridică

PSD are grețuri când vine vorba de parlamentari cinstiți, mai ales acum când ei sunt la ciolan cu liberalii. PSD nu accepta un parlamentar cinstit de la AUR în Comisia Juridică deoarece a sesizat DNA într-un caz de mituire pentru voturi la moțiunea de cenzură împotriva premierului marionetă Cîțu.

„Este vineri, după ora două. La Parlament nu mai lucrează nimeni. Am primit un telefon de la liderul de grup al deputaților PSD. Noi am făcut o nominalizare pentru Comisia Juridică deoarece deputatul George Badiu nu mai poate fi în comisia juridică, am decis să fie numit deputatul Ciprian Titi Stoica, cel care a denunțat actul de corupție împotriva prietenilor liderului PSD, Alfred Simonis. Știți când încercau ei să ne mituiască ca să nu votăm moțiunea împotriva lui Cîțu.

Prietenii domnului Simonis sunt acum în proces, în urma sesizării DNA de către Ciprian Titi Stoica. Ce face deputatul Alfred Simonis? Ne sună să ne spună că nu va fi de acord cu numirea lui Ciprian Titi Stoica în Comisia Juridică. Ei nu sunt de acord. De ce? Pentru că a dat hoții în primire? Ia să vedem.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button