Politică

George Simion, președintele AUR: 5% mai este românesc din Portul Constanța, iar transportatorii români nu au acces în plămânul economic care ar fi trebuit să fie al nostru pentru că alții au prioritate. Asta nu este dreptate!

Discursul președintelui AUR, deputatul George Simion, la evenimentul de lansare a candidaților AUR pentru Parlamentul European de la Constanța:

„Împreună reprezentăm cea mai frumoasă mișcare, împreună reprezentăm speranța pentru România de azi, speranța pentru România de mâine.

Sunt bucuros să fiu azi în Dobrogea și încep prin a vă spune de la început că nu vreau să fim o altă generație care să fie înfrântă. De ajuns! Este nevoie să fim învingători!

Suntem astăzi în Dobrogea care este un spațiu al toleranței, un spațiu al diversității. Sunt alături, unii lângă alții aromâni și greci, evrei și musulmani, romi, lipoveni, tătari. Și sunt cu toții fii fideli ai României pe care o iubim atât de mult.

România din punct de vedere al respectului față de minorități este un exemplu, un exemplu și pentru alte state din UE. De exemplu pentru Grecia, care își bate joc de comunitatea aromânilor din nordul țării.
De multe ori toleranța, multiculturalismul, diversitatea sunt prost înțelese în unele state ale UE, în special din vest. Și mă bucur că frații noștri din țările baltice, din Lituania, Estonia, Letonia sunt alături de noi astăzi și le pot explica vesticilor ce nu au înțeles oroarea totalitarismului.

Am fost la școala de tineret, la tinerii aceștia minunați pe care îi vedeți aici, și am zis un lucru simplu, un lucru banal, un lucru normal: am învățat la biologie că oamenii sunt fie bărbați, fie femei. Dacă te consideri binar, non-binar, stâlp, vacă, sală de sport, înseamnă că ai o problemă mintală.

Problema este că anormalul caută să fie impus ca normal. Problema este că se încearcă învățarea copiilor noștri de mici că anormalul este normal. Mesajul pe care eu îl spun astăzi în fața voastră că există două genuri, două sexe, bărbat și femeie, m-ar fi dus la primirea unei amenzi sau chiar la încătușare în unele state. Și se încearcă impunerea acestor aberații culturale și în țara noastră. Și tocmai de aceea noi, apărătorii patriei române, suntem cei care trebuie să lupte pentru normalitate, trebuie să lupte pentru civilizația europeană veche de mii de ani, trebuie să lupte pentru firesc și pentru dreptate.

Ați văzut cu toții umilința Schengen. Asta nu este dreptate și asta nu este normalitate. Idiocrația de la Bruxelles nu poate să pună niște rasiști, și spun asta cu toată puterea cuvintelor, niște rasiști care aruncă tricolorul românesc la gunoi și nu ne recunosc drept egali, nu poate să îi pună la punct pentru că sunt prea preocupați de politicile verzi, eco-marxiste și de reglementarea capacului de la sticla de plastic. Dar probabil că rezolvă Marcel problema Schengen. I-a dat în judecată pe austrieci. Ați văzut cu toții, de luni suntem în Schengen, austriecii fug speriați, îi văd și pe aici, se ascund deja și le e frică de Marcel.

O rezolvă Marcel pe asta cum a rezolvat-o și cu plafonarea prețurilor, de au ajuns românii astăzi să își dea întreg salariul pe hrană. Poate România lui Nicu și Marcel și a lui Klaus Werner Iohannis nu înțelege că în momentul ăsta am ajuns să dăm 8 lei pe litrul de combustibil. Poate nu umblă printre românii obișnuiți care nu mai pot și nu sunt apărați de nimeni.

Din păcate, în toate țările din jurul nostru există conducători cu iubire față de neamul lor. Slovacia este normală la cap, Ungaria este normală la cap, Polonia este normală la cap și au interzis unilateral importul de cereale din Ucraina. Cinste lor!

Slugile noastre de la București au ales să stea iarăși în genunchi și să asculte idiocrația de la Bruxelles și să execute, nepunându-și în vreun fel problema agricultorilor români.

Sunt aici în Dobrogea foarte mulți agricultori care au venit înainte de conferință la noi și ne-au spus: domnule președinte, faceți ceva că dăm faliment! Anul trecut a fost teribil pentru noi, anul ăsta a anunțat premierul României că dublează cotele de cereale care tranzitează România. Dar nu e problema doar că tranzitează, problema e că și rămân aici cereale și produse agricole din Ucraina, care nu aparține UE și care dă orice echilibru, și așa fragil, peste cap. Ați văzut, la conferința noastră de astăzi, oameni adevărați, candidați care se vor lupta în Parlamentul European având calificările necesare, având școlile necesare, cunoscând limbile străine care sunt necesare acolo pentru ca românii să aibă și apărători, nu doar sinecuri, nu doar indivizi ratați care nu au fost în stare să guverneze România, precum Dan Barna sau Vlad Voiculescu, care sunt trimiși acolo ca să fie scoși la pensie. Nu doar pile și relații!

Români patrioți care să apere pescarii români. 92% din peștele pe care noi îl consumăm este din altă țară. Portul Constanța astăzi, care ar fi trebuit să fie plămânul economic al României și poartă de intrare în UE, nu este nici poartă de intrare pentru că nu vor olandezii și nu aparține nici românilor. 5% mai este românesc din Portul Constanța, iar transportatorii români nu au acces în plămânul economic care ar fi trebuit să fie al nostru pentru că alții au prioritate. Asta nu este dreptate! Iar o generație ca a noastră trebuie să pună piciorul în pământ.

Nu suntem antieuropeni. Cred că ne iubim unii pe alții cu diferențele noastre, inclusiv de credință și de etnie, mult mai mult, încât nu ni se potrivește eticheta de extremism.

Cred că suntem soluția, viitorul și calea pentru țara noastră! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Numai împreună vom reuși să facem din România o țară mândră cu adevărat. Vă iubesc pe toți! Cu oamenii aceștia alături, acolo unde este locul, vom avea meritocrație, vom avea viitor și vom avea o Românie mâine!

Vă mulțumesc din suflet și vă promit că noi nu vom trăda!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button