Politică

George Simion: Pe 9 iunie românii își iau țara înapoi!

Alianța pentru Unirea Românilor a dat astăzi oficial startul campaniei electorale, printr-un eveniment amplu organizat în Hala Laminor din Capitală, în prezența a 2.000 de participanți.

„5 buletine de vot, 5 voturi pentru AUR. Asta trebuie să le transmitem tuturor românilor până pe data de 9 iunie. Nu o vom face cu ajutorul televiziunilor, pentru că sunt pe bani mulți și au moguli varani care funcționează cu bani mulți și cu corupție. Nu prin propaganda politică plătită tot din banii acestora. Nu suntem nici PSD, nici PNL, nici USR, să aruncăm milioane de euro din taxele plătite de contribuabilii români doar pentru a ne asigura un loc călduț la putere.  Ci direct în stradă, zi de zi, la firul ierbii. De la un român la altul, până când mesajul nostru va fi auzit de toată țara. Nu avem nevoie de Varani, nu avem nevoie de sondaje plătite, ale căror singur scop este să dezinformeze opinia publică. Am pornit din rândul vostru, al românilor de bună credință care și-au dorit și încă își doresc să își salveze țara și să își creeze un viitor aici, acasă. Și vom rămâne în rândul vostru, până la capăt, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat președintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului. 

AUR trimite la Bruxelles adevărații apărători ai patrei române.

„9 iunie va fi începutul sfîrșitului sau, din contra, începutul recuceririi normalității. Vrem o Uniune Europeană mai bună, pentru că astfel și România va fi mai bună. Vrem o Românie creștină, suverană, prosperă, în pace și cultivînd viața, într-o Uniune Europeană de națiuni suverane, care prețuiesc viața, respectă tradiția și urmăresc pacea prin bunăstare. Orice lege decisă la Bruxelles sau Strasbourg produce efecte de la București pînă la Bobîlna. Ca închiderea minelor, lichidarea fermelor de animale, interzicerea încălzirii cu lemn, condiționarea călătoriilor de un pașaport al sănătății, interdicția de a folosi mașina personală mai mult de un număr arbitrar de kilometri pe an, desființarea banilor lichizi, controlul asupra persoanei prin identitate digitală etc. (…) Ce i se întîmplă României și ce suferă Uniunea Europeană este extrem de grav și durează de prea mult timp. A interveni este o urgență extremă. Faptul că noi AUR, vedem limpede realitatea și ne asumăm misiunea de a o schimba în bine, nu ne face extremiști, ci de extremă necesitate. Nu putem continua drumul sinucigaș pe care ne conduc Nicu și Marcel la București și Ursula la Bruxelles. Este obligatorie schimbarea de curs. Și aceasta o vom face împreună, pe 9 Iunie”, a subliniat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu.

Astfel, în cadrul evenimentului, au fost prezentați candidații AUR la alegerile europarlamentare din data de 9 iunie. Lista este deschisă cu Cristian Terheș.

„În momentul în care drepturi și libertăți îți sunt suprimate tot ce știm despre această cultură și civilizație europeană și românească implicit se duce naibii. Toate măsurile politice care se impun la nivel european ar trebui să aibă ca finalitate prosperitate în rândul populației. Ce s-a întâmplat în ultimii cinci ani, de când Ursula von der Leyen a ajuns la conducerea UE cu ajutorul PNL, PSD și USR? Mai puțină suveranitate, mai puține drepturi și libertăți și mai mai multă sărăcie. Asistăm azi la cel mai mare grad și rapiditate de sărăcie a populației din istoria UE. Și e doar începutul”, a declarat Cristian Terheș, candidat AUR la alegerile europarlamentare.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentați și candidații AUR la alegerile locale din Capitală.

„România este condusă la nivel micro de primari necalificați, cu probleme penale și cu probleme de integritate. Oameni care nu se pricep și nici nu vor să facă bine comunităților lor. Să construiască școli, grădinițe, spitale, rețele de apă și canalizare. Îi interesează doar propriul buzunar. În Ilfov, unde stau eu, și unde se vând case cu sute de mii de euro, peste 70% din locuințe nu au acces la apă și canalizare în secolul 21. Un județ condus de un condamnat penal pentru fapte de corupție”, a subliniat Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei este Mihai Enache, un profesionist care se va lupta cu Gabriela Firea și cu Sebastian Burduja petru ca Bucureștiul să strălucească, așa cum o făcea odinioară!

„Aș vrea sa vă întreb ceva: ați văzut iepurașii de Paște? Iepurașii trimiși de PSD, de PNL să caute ceva de ronțăit pe la filialele noastre. Au venit și au văzut ca la AUR nu poți să ronțăi pentru tine și au fugit înapoi la cotețele lor comasate. Au fugit iepurașii, dar asta nu ne afectează cu nimic. Urmează o campanie ca niciuna! Începem lupta și suntem mai puternici și mai uniți ca niciodată. Nu îmi place circul și debandada cu alegerile comasate și cu identificarea unor candidați așa-zis ”decenți” de către celelalte partide care-s toate aceleași, mereu, nu reprezintă decât un circ. Asta pentru că așa își imaginează ei, de 34 de ani, că dai românilor pâine și circ și este suficient.Nu ne mai păcălesc! Din cauza lor a ajuns Bucureștiul din Micul Paris o Capitală nesigură – pentru tineri, pentru vârstnici, pentru copii, pentru antreprenori, pentru șoferi, pentru pietoni, pentru ziua de azi și de mâine. Din cauza lor Bucureștiul construit cu greu, astăzi e abandonat, în unele părți ale lui chiar fantomatic”, a declarat Mihai Enache.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button