Politică

George Simion, la Târgu Mureș: În 2024, ori vor câștiga ei, ori românii vor pune ștampila pe AUR

De-a lungul timpului ne-am confruntat cu fel de fel de încercări și cu momente grele. Acești 33 de ani trebuie să îi facem uitați. Cunoaștem cu toții care este situația actuală. Unii spun că este foarte bine, că avem creștere economică, ne arată PIB-ul și se așteaptă să îi credem.

Noi am făcut o formațiune politică acum 3 ani, Alianța pentru Unirea Românilor. Am dus-o în Parlament când cei care au distrus România nici nu auziseră de noi sau nu ne dădeau vreo șansă, iar acum suntem la Mureș, în fața dumneavoastră, în postura de principală forță de opoziție. În 2024, ori vor câștiga ei, cei pe care i-ați văzut și care, împreună sau separat, au condus România, iar dacă se va întâmpla asta românii vor merge să pună ștampila pe ei, sau vor pune ștampila pe AUR. Acestea sunt cele 2 opțiuni pe care le au românii în 2024.

Tocmai de aceea am considerat că este de datoria noastră să venim în fața dumneavoastră și să vă spunem ce vrem să facem, care e planul nostru de guvernare și să vi-l spunem dumneavoastră prima oară pentru a-l analiza, pentru a-l critica, pentru a-l îmbunătăți și pentru a vedea și ideile dumneavoastră. De aceea, cele 150 de măsuri cuprinse în acest scurt program de guvernare sunt supuse dezbaterii publice până la începutul lunii septembrie.

Deschizând acum televizoarele o să citiți că George Simion nu este președintele AUR, că e o sentință, gata, s-a anulat totul, nici nu mai existăm. O minciună ca multe altele pe care le-ați auzit în ultimele 2 – 3 luni. Că am fost eu la Cernăuți în 2011 și m-am întâlnit acolo cu un rus, care nu știu ce. Nu am fost în Cernăuți în 2011.

Pe măsură ce ne vom apropia de anul 2024, care este decisiv, pentru că e pentru prima oară când au loc toate alegerile deodată, în același an, și poate reprezenta începutul reconstrucției României, veți auzi despre noi vrute și nevrute.

Am fost la începutul lunii acesteia într-un sat sărac din Dolj. I-am promis unui om care își creștea singur copilul o văcuță și deja au început să se agite că Simion nu s-a ținut de cuvânt, nu a dat vaca. Am achiziționat-o acum 2 săptămâni. Așteptau colegii de la Dolj să meargă să o ducă respectivei familii.
Dar nu despre asta este vorba, pentru că nu faci cu o floare primăvară. Noi putem să ajutăm într-un caz, în altul și sunt convins că mulți dintre voi, fiind oameni buni la suflet, ați sprijinit, spre exemplu, într-un caz de a aduce rămășițele unui român care a murit prin străinătate.

Noi, prin sprijinul direct al filialei din Mureș, construim un spital mobil, o caravană care merge să ajute bolnavii și bătrânii care nu pot ajunge la asistență medicală și îi mulțumim domnului doctor Vântu pentru efortul pe care l-a depus. Pentru că așa am spus: facem un spital din banii de subvenție! Nu e normal ca milioane și zeci de milioane de euro de la bugetul de stat să meargă către partidele politice. Partidele politice trebuie să se auto-susțină dacă sunt într-adevăr partide și organizații care mai departe pot susține România.

Nu ne-au lăsat Cîțu, Ciucă să construim un spital. Au spus că vom merge la închisoare pentru deturnare de fonduri, că nu avem voie cu banii românilor să facem bine românilor. De aceea am întrebat și eu: dar Ponta de unde și-a luat Tesla la partid? Din banii de subvenție! Bun, avem vreo limită la greutate, la dotări, la sumă? Nu! Așa că ne-am apucat, am găsit la Baia Mare un producător, și am făcut o caravană mobilă. De o lună și jumătate nu ni se dau autorizațiile și ne țin pe dreapta ca nu cumva să mergem prin țară și să ne apucăm să facem bine românilor. Dar, încă o dată, nici cu această floare nu se face primăvară.
Am venit în fața dumneavoastră pentru a vă spune ce vrem să facem și care sunt deciziile pe care le vom lua când ajungem la guvernare prin voința voastră și a bunului Dumnezeu!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button