Știrile 60m.RO

George Simion, la dezbaterile de la MAI: Comasarea ilegală a alegerilor aruncă țara în haos

Liderii AUR participă, marți, la dezbaterile organizate de MAI legate de ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor. „Și zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos”, spune liderul formațiunii, George Simion.

George Simion cere să știe ce economii se fac

„Vrem să vedem care este rațiunea acestor alegeri comasate, spun ei, anticipate spunem noi, făcute de frică. Au spus că vor economisi bani de la buget. Care sunt banii economisiți la buget? Pentru că până acum urma să avem patru zile de alegeri în România, acum, după date actuale, sunt tot patru zile de vot. Atunci care e rațiunea, frica pe care o aau ei, dacă asta e rațiunea, eu zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos. (…) Nu putem avea încă zece ani cu Nicu și Marcel”, spune George Simion, înainte de a intra în sediul MAI.

El anunță că europarlamentarul Cristian Terheș va organiza miercuri un protest la Romexpo față de ceea ce PSD și PNL deja au decis: „Vor să o țină pe Ursula von der Leyen încă cinci ani la conducerea Comisie Europene. Nu cred că românii vor fi de acord cu asta”.

Parlamentarii AUR protestează, marţi dimineaţă, în faţa sediului MInisterului de Interne, unde are loc dezbaterea pe proiectul de lege privind comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, pus în transparenţă decizională.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button