Politică

George Simion: Guvernul AUR va avea 12 ministere, nu 19 ca în prezent, nu 23 cum aberează un jurnalist plătit de Ciolaci. Guvernul AUR e singura soluție la Comasați!

O știre falsă despre guvernul din umbră al AUR a apărut în rețeaua de presă a regimului Ciucă-Ciolacu. Președintele AUR, George Simion, dezminte categoric și anunță public că „guvernul AUR va avea 12 ministere, nu 19 ca în prezent, nu 23 cum aberează un jurnalist plătit de Ciolaci. Guvernul AUR e singura soluție la Comasați!”.

Presa plătită de PSD și PNL cu peste 100 de milioanele de euro nu știe cum să mai denigreze partidul AUR. Sunt disperaţi că pierd puterea. Sfârșitul politic le e aproape, iar aleșii locali deja s-au săturat de dictatura impusă de la București de Iohannis și cei doi Ciolaci din fruntea PSD și PNL.

România trebuie reprezentată cu demnitate atât la București cât și la Bruxelles. Slugile din PSD și PNL și-au bătut joc de țară și de noi. Acțiunile lor disperate nu fac decât să alimenteze ura românilor. AUR va face dreptate pentru România.

Guvernul AUR inventat de Ciolaci

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button