PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion: Eu nu sunt de vânzare. AUR este ultima șansă să redăm României demnitatea pierdută

În contextul atacurilor apărute în presă la adresa Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion le-a transmis un mesaj simpatizanților săi și a făcut apel la unitate. „Doar împreună putem să redăm României demnitatea pierdută”, a subliniat liderul AUR.

Simion a precizat că sunt mulți oameni care încearcă să dezbine singura mișcarea politică al cărui principal obiectiv este apărarea interesului național al românilor din țară și de peste hotare.

Suntem ultima șansă să redăm României demnitatea pierdută. De două luni stau în Parlament pentru a împiedica ce au încercat foarte mulți oameni cu intenții rele. Vor să ne cumpere, să ne corupă, dar eu nu sunt de vânzare! Au încercat cu zeci de mii de euro să ne ia parlamentari și vor crearea unor grupări distince, au apelat la bani, la certuri, la intrigi. Noi trebui să fim pentru unirea românilor. De la început am zis că nu vrem să ne asociem și ne-am dezis de oameni cu probleme penale, cu sânge pe mâini pentru că trebuie ca AUR să fie o organizație corectă, care să crească pentru națiunea română”, a precizat Simion într-un live pe Facebook.

„Este important să ne ținem calea noaastră politică, suntem singura mișcare care ține cu românii și e important să rămânem uniți. Sunt alături de noi? Vom face numai ce este corect pentru România, împreună, ca o singură forță românească”, a mai spus liderul AUR.

Back to top button