George Simion, despre demiterea lui Iohannis: 3 milioane de semnături vom avea într-o lună

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor a declanșat procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, depunând un proiect în Parlament în acest sens.

“O să le punem în brațe trei milioane de semnături din partea românilor celor de la PSD și s-ar putea să se răzgândească.

Într-o oră cred că le avem. Îi îndemn pe toți cei care se uită acum să descarce tabelul și să le dea tuturor cunoscuților. Am avut 1 milion de accesări într-o oră, am avut peste 100.000 de semnături online.

Colegii mei au început să iasă în această după-masă. Cine are tabelul de semnături este rugat să îl dea mai departe pe whatsapp.

La ora asta avem 48 de semnături, avem inclusiv două semnături din PNL, nu sunt în echipa domnului Orban care vor vota, sper să convingem mai mult.

Am văzut azi declarațiile de la domnul Cioloș și de la domnul Grindeanu, păreau cumva….păreau. Useriștii să îndure în continuare să fie umiliți, să fie preș, că practic asta sunt. 

În momentul acesta PNL cu UDMR și USR nu au majoritate, USR a devenit irelevant, dacă vor continua așa, tot publicul acesta anti-sistem care vota USR nu o să o mai facă, poate nu vor mai fi partid parlamentar în viitor”, a adăugat co-președintele AUR.

Întrebat dacă ar vota un Guvern în care să fie un prim-ministru din partea PSD, George Simion a explicat că este o soluție, declarând: “Da, putem discuta despre asta”.

Apoi, co-președintele AUR a continuat să îl cʀιтιcᴇ pe președintele României și a explicat că va cere un punct de vedere de la Curtea Constituțională a României în legătură cu organizarea alegerilor anticipate.

“Extremiștii domnului Cîțu nu prea au voie să vorbească, generalul Ciucă atunci când m-am văzut cu el în Parlament nu a avut voie să rostească niciun cuvânt, era domnul Cîțu acolo.

Noi discutăm cu toată lumea și luăm în calcul orice variantă, dar nu putem trăda poporul român. Ce se întâmplă acum, circul acesta, este de noaptea minții.

Domnul Iohannis este în Egipt, acum este în Scoția, a fost săptămâna trecută la golf. Domnul Iohannis trebuie demis, am depus astăzi propunerea de suspendare a președintelui.

Noi ne-am dus de fiecare dotă cu propunere de prim-ministru și cu soluții, ne-am dus cu propunerea Călin Georgescu.

Au căzuт Guvernele, gata, trebuie să avem anticipate. Noi o să cerem mâine la Curtea Constituțională a României un punct de vedere, deoarece am avut un caz similar în Republica Moldova.

Constituția lor e aproape identică cu a noastră, iar Curtea din Мoldova a spus că trebuie dizolvat Parlamentul”, a declarat George Simion la România TV.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: