PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion de la AUR: sondajele arată foarte bine. Datorită AUR Iohanis nu își va putea face guvern

În cadrul unei intervenții făcută în Live marți după amiaza, George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, AUR, a declarat că au fost realizate sondaje de opinie care cuprind și partidul patrioților români și că sistemul s-a speriat: vor intra în parlament.

Imediat după ce au aflat rezultatele din acest weekend, partidele parlamentare au și început atacuri puternice asupra membrilor partidului și asupra partidului.

PSD, PNL și USR nu se mai atacă reciproc, au început să arunce prin presa cumpărată cu acuze asupra partidului patrioților români, partid condus de către George Simion.

AUR nu a fost niciodată la guvernare, AUR este un partid nou, format din români patrioți și profesioniști. AUR nu a guvernat niciodată și nu provine din nici un alt partid politic, liderul partidului având numai 34 de ani.

AUR ține cu românii în timp ce PSD, PNL și USR sunt responsabili pentru colapsarea României, alungarea a peste șase milioane de români și sărăcirea populației.

George Simion mai precizează că procentul nu este unul mic și că valoarea minimă, pragul de 5%, este depășit cu mult și numai cu voturile din țară și că sunt șanse mari să se depășească chiar 10% când se vor aduna voturile din diaspora.

Partidele sistemului s-au speriat, este pentru prima dată după 1989 când un partid nou intră în parlament și el nu este o creație a celor existente.

Cu AUR în parlament se va opri hoția, nu vor mai putea să o ascundă.

În aceste condiții președintele actual al României, Klaus Iohanis, va avea o mare problemă în a-și construi un viitor guvern, iar sistemul se va deconspira.

PSD cu PRO ROMÂNIA sau PNL, USR și UDMR nu vor putea să construiască majorități parlamentare, iar AUR se opune oricărei alianțe cu unul din partidele sistemului. AUR nu va vota nici un guvern propus de Iohannis.

AUR va rămâne după alegeri singura opoziție reală și din parlament se va bate cu PSD, PNL și USR, cele trei forțe politice ce sunt responsabile pentru colapsul administrativ, economic și politic din ultimii 30 de ani.

În perioada imediat următoare vor apărea sondaje de opinie în care AUR va fi marea surpriză, dar și aceste sondaje vor fi manipulate căci sunt plătite de marile partide. Dar AUR nu mai poate fi neglijat așa că au decis să apară în sondajele de opinie, vom vedea și care sunt cifrele ce se vor înainta.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button