PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

George Simion: Cerem includerea AUR în exit-poll-ul lui Marius Pieleanu

AUR, cea mai nouă formațiune politică din România îi cere sociologului Marius Pieleanu să fie introdusă în exit-poll-ul Avangarde de la alegerile parlamentare de duminică. AUR, care conform celor mai recente sondaje, ar obține 7% din voturi, îl acuză pe controversatul Pieleanu că ascultă anumite ordine din partea unor structuri.


„Se urmărește descurajarea oamenilor din secțiile de vot și formarea unei imagini distorsionate cu privire la preferințele de vot ale românilor. Îi solicităm de urgență lui Marius Pieleanu să nu inducă în eroare opinia publică și să includă AUR în datele exit-poll-ului care va fi realizat duminică la ieșirea de la urne.”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.


AUR este cel mai popular partid de pe rețelele de socializare, pe Facebook înregistrând de patru ori mai multe interacțiuni decât pagina lui Klaus Iohannis sau a lui Victor Ponta.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button