Politică

George Simion (AUR): Sloganul campaniei noastre la europarlamentare este Apărătorii Patriei Române

George Simion, președintele AUR, a declarat, sâmbătă seară, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Caraș Severin că pentru Banat este o mare rușine ce reprezentanți are la nivel național. El a anunțat că sloganul campaniei Aur la europarlamentare este Apărătorii Patriei Române.

George Simion a fost prezent sâmbătă la Caraș Severin, acolo unde a vorbit și despre situația din Banat și reprezentarea sa la nivel național.

”Pentru Banat este o mare rușine ce reprezentanți are la nivel național. România se împrumută cu încă 4 miliarde de euro, iar nimeni nu zice nimic. Ce se întâmplă cu acești bani? Alfred Simonis, care e președinte interimar al Camerei Deputaților, are parte de o vilă de protocol. Numărul doi din PSD este Sorin Grindeanu. În 1989 oamenii au ieșit pe străzi în Reșița, în Timișoara, în toată țara, tocmai ca să scape de eșalonul 2-3 din Partidul Comunist, de ceea ce atunci era domnul Coman în Timiș și acum au parte de Sorin Grindeanu, care e un securist notorium, același om al sistemului care nu îi reprezintă cu nimic pe cetățenii acestor meleaguri”, a spus George Simion.

Referindu-se la programul de guvernare AUR, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a reiterat ideea că AUR, așa cum a promis, vine cu programe sectoriale, cum ar fi programul pe sănătate, venim cu lucruri pe care partidul le-a făcut deja din opoziție fiind.

”În județul Caraș Severin spitalul mobil AUR a fost prezent deja. În ciuda tuturor celor nemulțumiți, celor care spun că nu este democratic, am implementat deja digitalizarea, sediul central al partidului este aici, pe telefonul fiecăruia dintre noi. Aici votăm inițiative, plătim cotizații, votăm inițiative,vedem evenimentele, cei care doresc să candideze o pot face folosind această aplicație pe telefon”.

Despre beneficiile pe care cetățeanul român le are din partea statului, președintele AUR, George Simion, a amintit că aleșii din ultimii ani au preferat să își mărească numărul de membri de partid și de angajați la stat, și, de asta, s-a ajuns de la 800.000 în anii 2000 la 1.300.000 în administrațiile publice.

”Acești oameni servesc interesele celor care i-au numit, dar nu servesc interesele cetățeanului. Cetățeanul simplu nu are niciun beneficiu pentru că sunt mai mulți angajați în administrațiile publice”.

Vorbind despre lista candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare, George Simion a subliniat încă o dată faptul că AUR nu a procedat precum restul partidelor din România, care au ales să trimită în Parlamentul European sinecuriști, oameni care merge acolo ca să iasă la pensie din politică.

”Sloganul campaniei noastre la europarlamentare este Apărătorii Patriei Române. Am ales ca lista să fie condusă de domnul Terheș, singura voce care în timpul pandemiei și a crizelor a dus interesul românilor și în Parlamentul European, a arătat tuturor ce se întâmplă acolo. Suntem singura formațiune suveranistă cu reprezentare parlamentară și e important ca pe temele majore – Green deal, identitate digitală sau schimbarea tratatelor – partidele suveraniste din statele UE să reușească sa câștige alegerile în țara lor”.

Președintele AUR a vorbit și despre vizita sa în Polonia, acolo unde a avut mai multe întâlniri cu colegii din Partidul Lege și Justiție care au transmis aceeași îngrijorare asupra intenției de a schimba nedemocratic tratatele UE și de a renunța la dreptul de veto.

”Nu facem coaliții cu broasca și cu știuca, cei care au distrus România. 33 de ani nu am avut conducători, am avut bieți guvernanți slabi care nu erau proprii lor stăpâni, de asta am ajuns unde am ajuns”, a conchis George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button