Politică

George Simion: AUR nu a procedat precum restul partidelor din România care au ales să trimită în Parlamentul European sinecurişti

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat, sâmbătă seară, că sloganul campaniei partidului pe care îl conduce, la europarlamentare, este Apărătorii Patriei Române, AUR fiind singura formaţiune suveranistă cu reprezentare parlamentară.

„Sloganul campaniei noastre la europarlamentare este Apărătorii Patriei Române. Am ales ca lista să fie condusă de domnul Terheş, singura voce care în timpul pandemiei şi a crizelor a dus interesul românilor şi în Parlamentul European, a arătat tuturor ce se întâmplă acolo. Suntem singura formaţiune suveranistă cu reprezentare parlamentară şi e important ca pe temele majore – Green deal, identitate digitală sau schimbarea tratatelor – partidele suveraniste din statele UE să reuşească sa câştige alegerile în ţara lor”, a spus Simion, aflat în vizită în judeţul Caraş Severin, potrivit unui comunicat al AUR, transmis duminică AGERPRES.

George Simion a amintit că aleşii din ultimii ani au preferat să îşi mărească numărul de membri de partid şi de angajaţi la stat, şi s-a ajuns de la 800.000 în anii 2000 la 1.300.000 în administraţiile publice.

„Aceşti oameni servesc interesele celor care i-au numit, dar nu servesc interesele cetăţeanului. Cetăţeanul simplu nu are niciun beneficiu, pentru că sunt mai mulţi angajaţi în administraţiile publice”, a susţinut preşedintele AUR.

Vorbind despre lista candidaţilor AUR pentru alegerile europarlamentare, George Simion a subliniat încă o dată faptul că AUR nu a procedat precum restul partidelor din România, care au ales să trimită în Parlamentul European sinecurişti.

Preşedintele AUR a vorbit şi despre vizita sa în Polonia, acolo unde a avut mai multe întâlniri cu colegii din Partidul Lege şi Justiţie, care au transmis aceeaşi îngrijorare asupra intenţiei de a schimba nedemocratic tratatele UE şi de a renunţa la dreptul de veto.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button