PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion (AUR): Incidentul de la Matei Balș nu se mai poate repeta. Cerem construirea de noi spitale în timp record

George Simion a făcut o serie de declarații după întâlnirea delegației AUR cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Liderul AUR este de părere că, în ciuda deschiderii către dialog, ministrul nu a înțeles ce i s-a transmis: mafia spitalelor nu trebuie să-și mai bată joc de români!

Liderul AUR a precizat că îi va solicita lui Vlad Voiculescu termene clare, informare constantă în ceea ce privește progresul reformei din domeniul sanitar, precum și construirea în termen record a unui nou spital. Totodată, Simion a reiterat că AUR va dona banii oferiți partidelor politice de la bugetul de stat pentru construirea acestui nou spital.

Am văzut un ministru dezorientat, am văzut un ministru înfricoșat, care nu are soluții pentru România. A spus că până în anul 2024 va pune fundațiile a trei spitale regionale. 2024 este peste 4 ani. Noi vrem să se schimbe lucrurile radical începând de mâine – toate spitalele din România sunt în situații mai rele decât la Matei Balș.

Ar trebui pentru sănătatea românilor o stare de urgență pentru construcția în termen record de spitale, nu stare de urgență în care noi să fim închiși în casă

Am găsit lipsă de viziune, dorință de a tărăgăna și nu date clare concrete, lipsă de asumare. I-am dat soluții ministrului Sănătății și i-am dat termene – ce se face în două zile, în 3 zile. N-am primit aceste termene și o să mergem de la tribuna Parlamentului să cerem aceste termene și să ne luptăm pentru români. Această poveste nu se mai poate repeta, viețile românilor contează”, a spus liderul AUR într-un live pe Facebook.

Simion le-a cerut susținătorilor săi să fie alături de AUR pentru este nevoie de sprijin pentru a reuși schimbarea acestui sistem.

Back to top button