George Simion (AUR): în spatele partidelor politice se află serviciile

Cei care au distrus de 30 de ani România fac parte din ceea ce generic numim „sistem”. Sistemul este compus din oamenii din serviciile de informații care controlează foarte bine toate partidele parlamentare. Aparent, PNL conduce astăzi România. Cu un guvern ultraminoritar, fiind susținut de președintele Iohannis, care conduce serviciile.

O moțiune de cenzură a fost depusă împotriva acestui guvern, înscăunat prin votul tuturor partidelor parlamentare, dar moțiunea, deși avea toate șansele să treacă nu a trecut.

„Multe voci spun că moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban nu a trecut pentru că actualul președinte al PSD-ului, Marcel Ciolacu, este doar o marionetă în mâna serviciilor. La fel era și Liviu Dragnea care apărea o parte din fosta securitate, care se bate pentru putere, dar nici una dintre aceste tabere nu se bat pentru poporul român”, spune George Simion într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Claudiu Năsui, Cristi Ghinea și alții, bănuiți c-ar avea rude sau legături cu serviciile de informații, sunt cei care l-au dat afară din propriul partid pe Nicușor Dan pentru al uni cu PLUS-ul lui Dacian Cioloș.
Omul nou în politică, Dacian Cioloș, de două ori Comisar European și o dată, Ministru al Agriculturii, a făcut armata cu trupele de securitate, unde a avut misiunea de a o păzi pe disidenta Doina Cornea. Deși neagă, unchiul lui este Virgil Ardelean, fost șef de serviciu secret, doi și un sfert, de la Ministerul de Interne. Virgil Ardeleanu a ajutat la construcția PLUS, iar un alt domn din partidul USR-PLUS, reunit, Vlad Voiculescu, are un tată turnător la securitate și tot așa, bunicul cu străbunicul, cu o rudă pe care îl cheamă Nicolae Voiculescu, unul dintre cei mai mari lobiști și securști notoriu, cu legături cu Institutul Aspen.
Dacian Cioloș nu o dată a fost acuzat că a favorizat, în calitate de Comisar European, Franța și că are relații foarte apropiate cu omul statului francez în România, dna Clotilde Armande.

Un alt șef de serviciu de informații care stă în spatele unui partid este Silviu Predoiu. El stă în spatele partidului Pro România a lui Victor Ponta, cel care l-a numit a doua ca și Comisar European pe Dacian Cioloș. Victor Ponta are relații de prietenie cu Gabriel Oprea, cu Arafat și cu mulți mulți alții din spațiul public românesc. Sunt aceeași care se rotesc, este „rotația cadrelor”.

Partidul ALDE a lui Călin Popescu Tăriceanu este unul dintre cei mai aprigi susținători ai serviciilor și intereselor maghiare în România. Pe vremea când era prim ministru, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Răzvan Ungureanu au vândut moștenirea Gojdu și în continuare merge la românii noștri din Covasna și Harghita și le spune că trebuie să învețe limba maghiară.

Trăian Băsescu, fostul președinte al României, este colaborator dovedit cu acte al fostei securități și el încă candidează. La fel ca și Petre Roman, primul loc pe lista PSD-ului la Primăria Generală.

George Simion spune despre cei menționați mai sus că „Nu au rușine! Sunt aceeași care ne-au condus timp de 30 de ani și trebuie să terminăm cu ei.
În orice stat normal serviciile de informații nu ar trebui să se implice în activitatea politică.”

Alianța pentru Unirea Românilor, a cărui lider este George Simion, devine o forță din ce în ce mai puternică împotriva sistemului care a condus România timp de 30 de ani.

%d blogeri au apreciat: