PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion (AUR): Impostura și plagiatul au distrus universitățile României. Rectorii, gulerele albe ale mediului academic

Vorbim astăzi despre universitățile României. Mediocritatea este împlinirea naturală a tot ceea ce este artificial. În cei 33 de ani negri ai epocii postdecembriste România a intrat în ”zodia cancerului”. Pe toate palierele țara noastră s-a prăbușit. România a ieșit învinsă la finalul războiul rece. Educația nu a făcut rabat de la această prăbușire impusă de mai marii zilelor noastre și a clasei politice slugarnice și trădătoare de țară.

Universitățile României. România nu mai are nicio instituție de învățământ superior în prestigiosul clasament Shanghai, după ce și Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca a ieșit din top 1000 global. De ce am ajuns aici?

Nimeni nu vrea să vorbească deschis despre dezastrul din mediul universitar. Toți sunt vinovați, mai puțin ei, rectorii, gulerele albe ale mediului academic. De la cazul Victor Ponta a început la români teza plagiatului și a imposturii în mediul academic. Dar oare politicul este principalul vinovat? Ca să obții o teză de doctorat trebuie să dai mai multe examene, iar profesorul coordonator de doctorat este direct responsabil de lucrarea ta. Am ajuns în această situație dezastruoasă pentru că la rândul lor actualii doctori și profesori universitari au plagiat la fel de mult precum politicienii pe care astăzi îi arătăm cu degetul. Avem și exemple de rectori plagiatori. Cazul fostului ministru PNL al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Universitățile României. Rectorii, gulerele albe ale mediului academic

Gulerele albe ale mediului academic au permis politicului și serviciilor secrete să se infiltreze în universități. Ei sunt cei care au făcut doctori din oameni ca Lucian Bode și Nicolae Ciucă.

Rectorul UBB, Daniel David, spune că este nevoie să construim și nu să arătăm cu degetul. Daniel David este un pion important în această schemă de distrugere a mediului academic, prin transformarea UBB în scenă de lansare în politică pentru securiști expirați, precum Hellvig și Kovesi. Sub rectorul David Universitatea Babeș Bolyai a devenit sufrageria serviciilor secrete cu Vasile Dîncu în rol de profesor Honoris Causa.

Universitatea de Vest Timișoara este capturată de un personaj toxic, un impostor al mediului academic, Marilen Pirtea. Voi ați auzit de ”savantul” Marilen Pirtea? Universitatea de Vest Timișoara nu este nici în primele 5.000 în clasamentul Shanghai. Rectorul Pirtea este mai tot timpul la Parlament și pe la televizor unde îi ridică ode dulapului de la Cotroceni și plagiatorului Ciucă.

Universitatea București a intrat și ea de ceva timp în epoca imposturii sub conducerea PDL-istului Marian Preda. La Universitatea București în curând ofițerii SRI vor defila în uniformă de paradă la catedră. Cazul ofițerului Amuza este o pată pe obrazul celei mai importante instituții de învățământ românești. Preda nu s-a mulțumit doar să ridice ode regimului Băsescu, dar a trecut și pe la Mișcarea Populară unde o avea șefă pe doamna Elena Udrea. Universitatea București a încăput pe mâinile impostorilor și securiștilor vremelnici.

La Universitatea ”Vasile Goldiș” din Arad îl avem profesor pe Gheorghe Falcă. Oare ce pot învăța tinerii arădeni de la Gheorghe Falcă? Cum se face trafic de țigări la Fortuna și în Piața Mihai Viteazul?

Țară condusă de Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu…

Universitățile României. La Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava îl avem pe rectorul ”Pamblică”, un alt personaj ce pute a impostură. Rectorul Valentin Popa a devenit cunoscut opiniei publice pentru greșelile sale gramaticale. Dar cum este posibil să avem un astfel de personaj în fruntea unei universități? Secretul lui stă în slugărnicia față de PSD și baronul local Gheorghe Flutur. În literatură, Ion Luca Caragiale a folosit de mai multe ori cuvîntul „PAMBLICĂ” tocmai pentru a ironiza limbajul unor agramaţi. Prin limbajul său de lemn Valentin Popa ar putea juca un rol în schiţa „Dl. Goe”, nicidecum rolul de rector al Universității din Suceava.

Universitatea Politehnică din Bucureşti este parazitată de zeci de ani de PSD. Ecaterina Andronescu transformase campusul universitar Regie în mașinărie de vot pentru PSD, iar pupilul ei, Mihnea Costoiu, duce spre pierzanie una din cele mai prestigioase universități românești. Costoiu s-a făcut remarcat prin dosare penale și jafuri de neimaginat.

Rectorul Costoiu a scapat de procesul în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu într-un dosar cu prejudiciu de 10 milioane euro. Oare ce prejudiciu face universității domnul Costoiu prin televiziunea de partid care are audiență cât un cămin din Regie? Milioane de euro furate de la studenți și profesori. Atât poate face partidul stat pentru mediul academic.

Fără universități în top 1.000

Nu mai avem nici o universitate în primele 1.000 pentru că ministerul Educației a fost condus de mediocri precum Sorin Cîmpeanu, Liviu Pop, Monica Anisie și Ligia Deca. România Educată este de fapt România mediocrilor, România impostorilor de pe lista scurtă a unui președinte eșuat. În nouă ani de mandat profesorul Iohannis nu a oferit o oră meditații gratuite la fizică elevilor din Sibiu deși acest impostor de la Cotroceni ține postul ocupat.

De 33 de ani avem parte de o școală mediocră, în derivă, și o țară condusă de mediocri precum Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Problema este că mediocrii din mediul academic și cel politic sunt instalați în funcții de putere, iar acești mediocrii decid în numele românilor. AUR e singura forță politică care nu depinde de gulerele albe din mediul academic. AUR nu a stat la masă cu cei care au pus la pământ statul român. Fără educație nu mai putem avea un stat numit România, ci o populație care vine de nicăieri și merge spre nicăieri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button