Politică

George Simion: AUR e solidar cu profesorii! Au bani pentru achiziția de fiare vechi, dar pentru salariile profesorilor nu

Președintele AUR, George Simion, acuză guvernarea Nicu și Marcel de dezastrul din sistemul educațional românesc și le transmite profesorilor un mesaj de solidaritate. Liderul AUR cere mărirea de urgență a salariilor profesorilor deoarece bani sunt, dar guvernul îi risipește pe tot felul de achiziții dubioase.

„La această oră, profesorii din România intră în grevă generală. Deci, Parlamentul României e gol. La această oră și parlamentarii sunt în grevă. Vreau să transmit un mesaj de solidaritate și să rog întreaga societate românească să înțeleagă că de felul în care arată astăzi școala, mâine va arăta țara și nu este posibil ca profesorii români să fie umiliți și să primească salarii de mizerie, pentru că în felul ăsta o să fie și copiii nostri care vor trebui să ne plătească poate pensiile mâine.

De aceea susțineți protestul profesorilor, fiți alături de ei, sprijiniți, pentru că la cum au condus Nicu și Marcel îi regimul profesorului Iohannis această țară, toată România ar trebui să fie în grevă. Treziți-vă, români! E timpul să punem piciorul în prag și să luptăm cu dictatura.”, a declarat președintele AUR.

George Simion afirmă că mărirea salariilor tuturor profesorilor cu 1000 de lei ar costa statul un miliard de euro, dar guvernarea Nicu și Marcel preferă să achiziționeze fiare vechi din SUA.

„1miliard de euro ar presupune mărirea salariilor tuturor profesorilor (nu doar din preuniversitar) cu 1000 lei. Din acești bani, jumate s-ar întoarce la stat prin consum. Tot 1 miliard de euro dăm zilele acestea pe 54 de tancuri Abrams, fabricate in anul 1999. Voi ce ați alege dacă ați fi Nicu și Marcel?”, se întreabă retoric președintele AUR George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button