Politică

George Simion (AUR), despre tragedia de la Botoșani: Ce pot face eu pentru copiii care au rămas fără cel mai de preț lucru? Sigur că nimic care să le aducă zâmbetul pe buze

Președintele AUR, George Simion, afirmă că actuala clasă politică nu dorește să stopeze tragediile din spitale, fiindcă oamenii sistemului din cadrul ministerului Sănătății sunt preocupați de strategii de vaccinare pe bani publici și împrumuturi de miliarde pentru străini. Fără reforme nu vom opri tragediile din spitale, precum cea de la Botoșani, susține George Simion.

„Încă de când am aflat de tragedia familiei de la Botoșani m-am tot gândit cum as putea să ajut, la fel cum sunt sigur ca si alți români s-au gândit. Ce pot face eu, ca om simplu, pentru copiii care au rămas fără cel mai de preț lucru? Sigur că nimic care să le aducă zâmbetul pe buze.

Ce poate face AUR, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple? Am lansat în spațiul public propunerile AUR pentru sistemul medical românesc. Dar pentru actualii de la sănătate ar însemna prea multă bătaie de cap pentru a pune în aplicare reforme concrete, care să stopeze tragediile din spitale. Cu viața nu e de joacă!

Am văzut acum un apel umanitar pentru a strânge 90 000 de euro pentru cei trei copii ai Alexandrei. Voi face donația mea lunară, de 2.000 de euro, pentru ei. Nu e deloc suficient. Ar trebui să o facă un întreg parlament rușinat, pentru că în loc să conducă România cum trebuie patronează strategii de vaccinări și împrumuturi pentru străini, nu pentru necesitățile reale ale oamenilor!”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button