George Simion anunță proteste de amploare după introducerea certificatului verde în România

Distribuie acest articol!

Liderul AUR George Simion anunță că în România vor avea loc proteste de mare amploare după ce autoritățile au decis introducerea certificatului verde pentru localitățile unde rata de infectare trece de 3 la mie.

„Acum a început scoală și trebuie să se închidă rapid. Trebuie să ajungem iar la aberația scoală online, de care nu beneficiază mulți elevi din mediul rural. Suntem destul de sceptici în a accepta cifrele care ni se livrează, având în vedere că anul trecut cifrele au fost grav eronate. Atâta timp cât populația nu a avut încredere în campania de vaccinare, acum se aplica alte strategii.

Avem probleme cu studenții care vin să se cazeze în cămin și nu li se da camere daca nu sunt vaccinați, elevii vin acasă la părinți cu fel de fel de harții, primim plângeri de la oameni care nu mai sunt primit în clădirile în care lucrează daca nu se vaccinează.

Începe discriminarea intre romani. Certificatul verde a început să fie folosit la nunti, botezuri. Cei care au rezistat anul trecut, anul acesta vor închide tot.

Vor veni niste manifestații puternice„, a declarat liderul AUR la România Tv.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: