Politică

George Simion: A fost necesar să le atragă atenţia „stăpânii lor de la Bruxelles” pentru a realiza că maghiarii promovează purificarea etnică în Transilvania

Liderul AUR George Simion le reproșează autorităţilor române că a fost necesar să le atragă atenţia „stăpânii lor de la Bruxelles” pentru a realiza că maghiarii promovează purificarea etnică. Reacția a venit ce premierul ungar, Viktor Orban, a făcut declarații rasiste la Băile Tușnad.

„Acolo unde nu intervine Bucureştiul, vine Budapesta şi ocupă locul gol. Bucureştiul a trădat toată Transilvania, a lăsat descoperită toată partea de vest a ţării pentru UDMR şi pentru politicile lor de purificare etnică. Văd acum pe cei de la PSD şi cei de la PNL că se arată surprinşi de politicile lui Viktor Orban sau ale UDMR în zonă, dar aceste politici noi le reclamăm de mulţi ani şi nu ne-a ascultat nimeni. Abia acum, când stăpânii lor de la Bruxelles i-au făcut un pic atenţi, au descoperit tema aceasta a purificării etnice promovate de UDMR.

E suficient să ne uităm la ce s-a întâmplat la Ditrău acum trei-patru ani. Veniseră nişte muncitori din Sri Lanka, care au fost daţi afară pur şi simplu, parcă ne-am întors în epoca nazistă, de comunitatea din Ditrău.

Românii reclamă de foarte mult timp chestiunea aceasta, dar nu sunt auziţi la Bucureşti pentru că Bucureştiul este într-o complicitate soră cu trădarea cu cei de la UDMR.

Nu mai avem bărbaţi de stat, din păcate, UDMR de fiecare dată alege cu cine formează guvernarea. Acum, i-a ales pe amândoi, şi pe cei de aşa-zisă stângă şi pe cei de aşa-zisă dreaptă. Viktor Orban a venit în România ca vodă prin lobodă şi dictează agenda. Viktor Orban pentru ţara lui este un lider pe care noi nu îl avem acum la conducere, din păcate în România, pentru că sunt oameni slabi. de ce mai aveau nevoie de UDMR la guvernare şi de ce este acum UDMR în continuare la guvernare după această sfidare”, a spus George Simion la România TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button