George Badiu: USR nu vrea să construim spitale

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR, George Badiu, atrage atenția asupra unui proiect de lege blocat de USR, prin care se dorește modificarea Legii de finanțare a partidelor politice. AUR a propus ca din banii primiți de partide de la Autoritatea Electorală Permanentă să se poată construi așezăminte medicale, sociale sau culturale, însă partidul balama al sistemului, condus de Dacian Cioloș, nu dorește acest lucru.

„Am depus la începutul anului un proiect de lege prin care să modificăm Legea de finanțare a partidelor politice, astfel încât să se poată construi așezăminte medicale, sociale sau culturale din banii alocați de la buget pentru partidele politice. Cunoașteți că noi am promis că vom construi un spital din banii alocați de la buget pentru partidul nostru. Vrem să ne ținem de cuvânt, dar celelalte partide au votat împotrivă la Senat pe acest proiect de lege. În prezent, acest proiect este ținut „la sertar” de președintele Comisiei juridice din Camera Deputaților, membru USR, chiar dacă termenul de finalizare a dezbaterilor și de depunere a raportului era 22 iunie.” a declarat George Badiu.

Ne putem aminti cu toții de celebrele slogane al USR: „Vrem spitale, nu catedrale!” Se pare că cei de la USR nu doresc construcția de spitale deși au clamat asta public, iar scopul lor ca partid este distrugerea a tot ce e românesc, tot ce ține de cultura și tradițiile poporului român. Deputatul AUR, George Badiu, ne oferă un exemplu de discurs dublu standard marca USR, partid cu o moralitate îndoielnică.

„Am ținut să vă prezint acest exemplu, pentru că trebuie să faceți diferența dintre ceea ce declară unii politicieni și ceea ce doresc cu adevărat. În condițiile în care este nevoie de spitale, partidele sistemului se opun construcției unui spital din banii alocați AUR, motivând, cinic, că asemenea gest ar constitui un avans electoral al AUR în ochii românilor. Nimeni nu îi oprește pe politicienii celorlalte partide să procedeze în mod identic, dacă ar avea compasiune față de bolnavii din România. Ei se tratează însă prin alte părți, iar interesul pentru sănătatea voastră este sublim, dar lipsește cu desăvârșire. Concluzia o trageți dumneavoastră.”, a mai spus deputatul AUR de Vrancea.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: