Știrile 60m.RO

George Badiu de la AUR VRANCEA: autoritățile ascund adevărul legat de COVID

Într-o postare realizată de George Badiu propune să „Facem un exercițiu de imaginație? Hai să presupunem că nu există Covid, că e o invenție a guvernelor, că tot e la modă teoria conspirației. Dacă voi ați fi șefi de guvern în cele mai puternice state din lume, în ce condiții ați fi luat asemenea măsuri dure de izolare și ați fi susținut teoria Covid?”

„Ce pericol iminent și serios v-ar putea determina să vă raliați curentului izolaționist și să vă puneți tot poporul în cap? Că de bună voie, niciun șef de stat nu ar fi acceptat să blocheze propria economie și să trebuiască să scoată bani din rezerva de stat ori să se împrumute la cămătarii internaționali pentru a compensa pierderile agenților economici din propria țară!” mai spune George Badiu.

Leader-ul AUR Vrancea se întreabă în postarea sa „care ar fi motivul pentru a intra în jocul macabru al restricțiilor? Să fie oare o boală extrem de contagioasă, al cărui prim efect este abia vizibil în cazul celor infectați, urmând ca simptomele să se agraveze în câțiva ani și să pună în pericol existența umanității? Să fie oare o bacterie de origine terestră sau extraterestră, scăpată din laboratoarele militare ale marilor puteri ce se joacă de-a Dumnezeu? Care este motivul interzicerii autopsiilor la cei confirmați cu Covid? Ce pericol poate prezenta la autopsie un virus aflat în organele interne ale unui decedat? Sau ăștia de la guvernare au văzut prea multe filme din seria „Alien”? Le e teamă că iese vreun monstru extraterestru din burta decedatului și îi atacă?

Iar povestea cu presupusul vaccin, care chipurile e aproape gata, de fapt este o himeră destinată să prostească populația. Atât timp cât virusologii spun că acest Covid este pe același palier cu HIV, iar în câteva zeci de ani nu s-a reușit fabricarea unui vaccin pentru HIV, ce credibilă este povestea unui vaccin rapid pentru Covid, dacă nu se știe nimic despre acest virus?”

Toate acestea sunt întrebări pe care și le pun mulți oameni, mai spune George Badiu.

„De ce nu există cinste în relația guverne-populație, doar cei mari știu. Din păcate, acest dialog între guvern și populație se dovedește a fi un rateu, inclusiv în România. Ar fi putut să se spună cinstit că habar n-au cu ce se confruntă și habar n-au cum să procedeze, astfel încât bâjbâie și ei în necunoscut. Era o atitudine cinstită și populația ar fi fost mai receptivă. Dar așa? Să fie oare orgoliul nemăsurat al îmbuibaților puși în funcții cu acceptul câte unui șef mason îmbătrânit în rele?

Fi-v-ar orgoliul să vă fie! Dați cărțile pe față, bă, nu vă mai bateți joc de cetățeni!” scrie George Badiu în postarea sa.

Back to top button