George Badiu: AUR reușește să devină “maestrul de ceremonii”

Distribuie acest articol!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un pas înapoi și anunță că va vota moțiunea AUR, chiar va merge până la capăt, respectiv alegeri anticipate. Deputatul AUR, George Badiu, afirmă că deși nu are experiență politică, AUR reușește să devină “maestrul de ceremonii” și apără interesul românilor în Parlament.

„PSD-ul a dat înapoi. Nu mai depune moțiune de cenzură până nu se votează moțiunea AUR-USR. Nu au avut încotro. Chiar și fără experiență politică, AUR reușește să devină “maestrul de ceremonii” și apără interesul românilor în Parlament!”, a declarat George Badiu pentru 60m.ro.

Şedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere, convocată sîmbătă, la ora 11:00, pentru a lua act de depunerea moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR şi a stabili calendarul dezbaterii acesteia, a fost amânată pentru a doua oară din lipsă de cvorum. O nouă şedinţă este programată pentru luni, la 12:00. Au absentat parlamentari din PNL, PSD şi UDMR.

 Au absentat de la şedinţă :

PSD – Alexandru Rafila, Daniel Suciu, Gabriela Firea, Robert Cazanciuc, 

PNL – Florin Roman, Cristian Buican, George Tuţă, Alina Gorghiu, Nicolae Neagu, Eugen Pârvulescu, Eugen Ţapu

Minorităţi –  Ovidiu Ganţ

UDMR – Seres Denes, Laszlo Attila

La şedinţa de sâmbătă au fost prezenţi 12 parlamentari din conducerea Camerelor, pentru realizarea cvorumului fiind necesară prezenţa a cel puţin 14.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: