Gata cu pomenile electorale și cu discriminarea românilor! George Simion dă de pământ cu Guvernul Cîțu, după decizia de a acorda tichete de masă celor care se vor vaccina

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor protestează împotriva dictaturii sanitare. George Simion a anunțat că parlamentarii AUR se vor lega cu lanțuri în Parlament pentru a-i proteja pe cei peste 70% dintre românii care nu s-au vaccinat. Liderul AUR a criticat în termeni duri decizia autorităților de a acorda tichete de masă celor care se vaccinează, considerând că acești bani ar trebui investiți în spitale, și nu irosiți pe pomeni electorale.

Mulţi oameni s-au vaccinat gratis sau pe 2-3 mici, acum a crescut miza. Mi se pare cel puţin aberantă această decizie. Ce ne interesează pe noi este ca cei care vor să se vaccineze să se poată vaccina, iar cei care nu vor, să nu fie discriminaţi şi nici condiţionaţi, pentru că asta se pregăteşte, marea condiţionare.

Colegii mei din Cluj au protestat la Universitatea Babeş Bolyai, pentru că studenţii nevaccinaţi nu vor avea acces la cursuri. Acelaşi lucru se pregăteşte şi pentru cadrele didactice şi pentru cadrele medicale. Mai degrabă, ministrul Sănătăţii asigura teste gratuite, pentru că atât cei vaccinaţi cât şi cei nevaccinaţi pot răspândi boala şi nu are niciun sens această impunere a vaccinării”, a declarat Simion la România TV.

Liderul AUR este de părere că miza campaniei de vaccinare este aberantă și a subliniat că AUR are de gând să oprească aceste pomeni electorale.

Am văzut că nu există o eficienţă în a opri răspândirea bolii in Israel. Noi, cei de la AUR, vrem să oprim aceste pomeni electorale.

Probabil va trebui să grăbim plata pentru cele 120 milioane de doze vaccin, Cîţu nu a răspuns de ce a cumpărat un număr atât de mare de doze. La finalul acestei nebunii vom avea cea mai proastă infrastructură spitalicească din Europa. În loc să dăm bonuri, mai bine ne puneam şi noi la punct infrastructura de spitale, că nu se preconizează nici anul ăsta, nici anul viitor construirea vreunui spital”, a mai spus George Simion.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: