Magazin

Gânduri de împăcare pentru Pepe și Raluca Pastramă?

Nimeni nu se aștepta ca Pepe și Raluca Pastramă să se despartă și, totuși, finele lui 2020 i-a găsit separați. Anunțul divorțului, făcut chiar de către artist, a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât artistul a anunțat că nu sunt șanse de împăcare.

Mai mult, deși divorțul se anunța unul amiabil, iată că lucrurile au luat o întorsătură urâtă… Au apărut acuzații de ambele părți – Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei, iar Pepe și-a acuzat soția de infidelitate. Ceea ce se anunța o despărțire discretă s-a transformat într-un circ mediatic, dar și pe rețelele sociale.

După ce a anunțat că el și Raluca nu mai formează un cuplu, Pepe declară că el și soția lui vor încerca să aibă o relație civilizată deoarece la mijloc sunt doi copii.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul’, spunea atunci Pepe.

Iată însă că, la scurt timp după despărțire, între Pepe și Raluca părea că nu va mai exista niciodată o relație amiabilă după ce și-au spălat rufele în public. Totuși, de dragul celor două fiice ale lor, artistul și soția lui au îngropat, în cele din urmă, securea războiului.

Recent, Pepe și Raluca au ieșit împreună cu cele două fetițe ale lor într-un parc, unde s-au distrat de minune, chiar dacă nu apar împreună în poze, ambii soți au postat pe Instagram filmulețe din același loc, dovadă că au fost împreună cu Rosa și Maria în parcul de distracții și că relația lor a redevenit una civilizată în condițiile date.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: monden.ro

Back to top button