Gabriela Firea anunță că PSD susține AUR în demersul împotriva USR-PLUS

Distribuie acest articol!

Gabriela Firea, senator PSD, anunță că social-democrații vor susține inițiativa Alianței pentru Unirea Românilor privind constituirea unei Comisii de anchetă, în cazul evacuării Spitalului Foișor în miez de noapte, evacuare făcută cu semnătura ministrului de la acea vreme al Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Mā copleseseste lipsa de umanitate a noilor conducatori, chiar dacā am vāzut si cunoscut multe caractere si situatii în viata mea. Totul este pe negat, pe dārâmat, pe diabolizat a tot ce s-a fācut înainte de descālecarea lor printre noi. Senatorii USR/Plus s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetā pentru situatia gravā de la Spitalul Foisor, unde le-a fost pusā în pericol viata pacientilor, pentru cā ministrul lor Usr/Plus a ordonat evacuarea urgenta! Fārā niciun pic de milā fata de oamenii proaspat operati, fara rusine de familiile lor, fara teamā de Dumnezeu!

Împroscând în stânga si în dreapta cu invective, cā tot ce a fost înaintea lor e rāu – am vāzut de ce sunt ei în stare la guvernare prin emblematicii reprezentanti Voiculescu, Mihaila, Ghinea etc -, senatorii USR/Plus au anuntat cā NU sunt interesati sā afle adevārul, cā ei nu sunt procurori – cu alte ocazii ce le mai placea sā ia pâinea de la gurā anchetatorilor, când nu erau ei vizati direct -, si cā sāptāmâna viitoare, la vot final în Senat, vor vota împotrivā.

Nu votul lor mā surprinde – au dovedit cā sunt irationali, cinici, lipsiti de sensibilitate fata de oameni, ci atitudinea lipsitā de empatie, manifestatā în timp ce anuntau victorios ceva împotriva cetatenilor.
Poate erau si usr-isti printre pacientii de la Foisor!
Sau printre membrii familiilor lor!
Ori printre medici!
Dar nu îi mai intereseazā decât scopurile lor!
Au obtinut votul cu lozinci, manipulāri, campanii negative în on-line si acum nu le mai pasā nici mācar de cei care le-au dat votul, darāmite de toti românii, asa cum este constitutional si moral!
Când e unul de-al lor în mod evident vinovat, sar ca ulii sā-l apere, sā-acopere! Calcā pe cadavre!!

Grupul de senatori social democrati va vota marti PENTRU constituirea Comisie de ancheta în cazul Foisor, chiar dacā este o initiativā a partidului AUR, pentru a dovedi o datā în plus cā ne pasā de oameni în general, de pacienti în acest caz particlar, cā ne dorim o strategie coerentā în domeniul sānātātii – nu haosul pe care il avem acum -, si cā vrem ca astfel de actiuni iresponsabile sā nu se ma repete!

HaosÎnSānātate

CatastrofāLaGuvernare

NuLePasāDeOameni

Cinism #Amatorism #Rapacitate”, este mesajul Gabrielei Firea.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: