Politică

Fratelli d’Italia susține AUR la europarlamentare: Vă blamează, vă scot în afara mediei, vă pun piedici. Așa ne-au făcut și nouă. Până la urmă am câștigat alegerile

Europarlamentarul Carlo Fidanza a deschis ceremonia de lansare a candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare.Italianul și-a exprimat susținerea pentru partidul care apare pe locul doi în majoritatea sondajelor de opinie înainte de anul electoral 2024.

Fidanza a subliniat că AUR se află în aceiași situație ca Fratelli d’Italia înainte ca acest partid să câștige alegerile

„Vă blamează, vă scot în afara mediei, vă pun piedici. Așa ne-au făcut și nouă. Până la urmă am câștigat alegerile” a spus italianul.

Europarlamentarul a adăugat că așteaptă la Bruxelles cât mai mulți oameni de pe lista AUR. La evenimentul AUR au mai prezentat mesaje de susținere membri ai partidelor suveraniste din Polonia, Italia, Suedia și Estonia.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button