FOTO: Horeca, tratată ca o organizație de criminalitate organizată de Cîțu și Arafat
Reprezentanții Horeca sunt tratați de guvernul Cîțu ca o organizație de criminalitate organizată, iar în acest weekend am asistat la o adevărată acțiune cu descinderi în forță ale DSP, Poliției de investigare a infracțiunilor economice și Jandarmeriei și Poliției, potrivit 4media.info.
Acești politicieni aflați în fruntea statului consideră Horeca un inamic ce trebuie distrus și pus la pământ sub orice formă. La această oră au loc descinderi în restaurantele din cadrul hotelurilor din județul Ilfov în localitățile carantinate. Cetățenii aflați la munte ne-au transmis de asemenea că Poliția Economică și DSP verifică documentele și activitatea barurilor și restaurantelor.
După cum se poate vedea în imagini barurile sunt goale, în Ilfov nici mai putem vorbi de vânzări pentru că bate vântul a pustiu de luni bune. Industria Horeca a fost pusă la pământ de măsurile luate prin Consiliul Național de Situații de Urgență condus de Florin Cîțu și Raed Arafat.
Baruri și restaurnate închise în Sectorul 2 al Capitalei
„În continuarea activităţilor de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale din zona Herăstrău”, a anunţat Poliţia Capitalei.
Sursa citată a precizat că un operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma de 2.000 lei conform Legii nr 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, pentru nefuncţionarea sistemului de supraveghere video.
„Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 de lei pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Totodată, având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat, este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică şi măsura de suspendare a activităţii”, a mai transmis Polţia.
Sursa citată a precizat că un alt operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei şi respectiv 8.000 lei conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
„Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat, este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică posibilitatea aplicării şi altor măsuri din competenţă”, au mai precizat poliţiştii