Politică

Fostul ambasador SUA Adrian Zuckerman se dezice de proiectul imobiliar de la Cluj: Smart City este susținut de micul mafiot al PDL

Diplomatul neagă că e amestecat, deși fusese prezentat, la TV, chiar în prezența lui, de omul de afaceri Bobby Păunescu drept avocat care reprezintă „acest proiect la nivel internațional”.

„Contrar oricăror declarații făcute de oricine, nici eu, nici DLA Piper nu reprezentăm Smart City Development din Cluj. Nici eu, nici firma mea, DLA Piper, nu reprezentăm dezvoltatorul, acționarii, directorii, investitorii sau pe oricine altcineva implicat în proiect”, se arată într-un drept la replică transmis de Adrian Zuckerman pentru Libertatea. Zuckerman neagă ce a văzut toată lumea pe TV Zuckerman a fost prezent marți, 13 decembrie, la Cluj, într-o transmisie Realitatea Plus de la locul unde va fi ridicat „miniorașul”, proiect în care este implicat și patronul postului TV, Maricel Păcuraru.

Ex-ambasadorul a fost prezentat de omul de afaceri Bobby Păunescu drept avocat care va reprezenta proiectul la nivel internațional. 

„Am vizitat ieri site-ul pentru a vedea personal dezvoltarea de două miliarde de dolari a unui oraș într-un oraș format din douăsprezece mii de unități rezidențiale, mall, hotel, spital, studiouri de film și transport public care leagă centrul Clujului de aeroport și noua dezvoltare”, explică Zuckerman. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button