Social

Florin Talpan cere ca FRF să retrogradeze FCSB în Liga 5: Am făcut o solicitare la domnul Burleanu. Trebuie să respecte deciziile instanței 

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, cere ca FRF să retrogradeze FCSB în Liga 5. Totul e legat de lupta dintre Steaua și FCSB.

Miercuri, 1 noiembrie 2023, Curtea de Apel București a hotărât, în procesul pentru marca Steaua dintre FCSB și CSA, amânarea pentru data de 7 februarie 2024.

Talpan i-a solicitat președintelui FRF, Răzvan Burleanu, să trimită dosarul către UEFA și cere ca FCSB să fie trimisă în liga a cincea.

Florin Talpan cere ca FRF să retrogradeze FCSB în Liga 5: „Am făcut o solicitare la domnul Burleanu. Trebuie să respecte deciziile instanței”

CSA Steaua București deține palmaresul din perioada 1947-1998, iar cel din 1998-2003 aparţine celor de la AFC Steaua.

Talpan spune că a câștigat marca, numele și palmaresul în procesele cu FCSB.

„Am avut o perioadă foarte grea. Și ieri, și azi am avut dosare cu FCSB. Ieri, la Înalta Curte, dosar câștigat, dosar foarte greu. Azi, la Curtea de Apel, un nou dosar prin care FCSB vrea să ne distrugă, solicită decăderea din drepturi, să nu folosim mărcile. Avocatul FCSB-ului a avut o solicitare care nu e la locul ei, dar judecătorii au respins. Voi câștiga și acest dosar. Am câștigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele. M-am bătut foarte mult.

FCSB trebuie retrogradată în liga a cincea. Eu am făcut o solicitare la domnul Burleanu, el trebuie să respecte deciziile instanței și să comunice la UEFA. FCSB beneficiază de anumite avantaje de la UEFA și de acel coeficient, nu e ok. Gigi Becali și-a retras plângerea, nu avea niciun argument, se făcea de râs. El trebuie să-și recunoască înfrângerea în fața mea. De ce continuă să mintă? Cum să spui tu că ești Steaua?”, a spus Florin Talpan, după meciul din grupa a 2-a a Cupei României dintre CSA Steaua și Rapid, scor 0-0. Partida s-a jucat pe stadionul din Ghencea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button