Prima Pagină

Florin Roman PNL: Vlad Voiculescu va fi remaniat

Deputatul liberal, Florin Roman, a anunțat într-un interviu cu Robert Turcescu că ministrul Sănătății Vlad Voiculescu va fi remaniat. Ultimele afirmații ale ministrului Sănătății despre falsificarea datelor privind pandemia de către liberali a umplut paharul și acesta urmează să fie schimbat din funcție de premierul Florin Cîțu.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a făcut o dezvăluire incendiară privind fostul guvern condus de Ludovic Orban. Într-un mesaj la o postare a Violetei Alexandru, Voiculescu demască modul în care, înainte de alegeri, liberalii au măsluit cifrele pandemiei și au făcut în așa fel încât să dea bine.

”Dragă Violeta, avem nevoie să construim încredere și vom reuși doar dacă spunem mereu adevărul. Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

  1. din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;
  2. din calculul incidenței la 14 zile au fost „pierdute” vreo două zile.

Astea sunt „artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât. Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui sa fie cât mai aproape de adevar. Contează, mai ales în situații de genul ăsta. Altfel ne furăm singuri caciula mințindu-ne frumos. Bănuiesc ca nu știai despre „inovațiile” de mai sus. Asta poate iți lamurește de ce am spus zilele trecute ca „cifrele sunt altele”, scrie Vlad Voiculescu.

Ar putea fi o imagine cu text

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button