Florin Roman nu a fost lăsat să conducă şedinţa! AUR: Pleacă mafiotule!

Distribuie acest articol!

Şedinţa celor două camere ale Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR a început cu scandal. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind determinat cu scandal să plece de la tribună. Şedinţa de plen este condusă de preşedintele Senatului, Anca Dragu. A fost anunţată prezenţa a 269 de parlamentari. Propunerea lui Ionuţ Moşteanu (USR PLUS) de a include pe ordinea de zi calendarul moţiunii nu a trecut.

Florin Roman a fost acuzat că el conduce în mod abuziv şedinţa, întrucât preşedinte de şedinţă ar trebui să fie unul dintre preşedinţii Senatului sau Camerei Deputaţilor.

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a declarat că Roman nu avea niciun drept să conducă şedinţa dacă Anca Dragu e la pupitru.

La presiunile parlamentarilor AUR, Roman nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind îndepărtat. Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat de uzurpare de calităţi oficiale, iar parlamentarii AUR i-au strigat lui Roman: „Pleacă, mafiotule!”.

Senatorul PNL Alina Gorghiu i-a numit huligani pe parlamentarii AUR care au intervenit determinând cu scandal plecarea lui Florin Roman de la Tribună.

Şedinţa este condusă de Anca Dragu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: