Florin Cîțu: Singura soluție de guvernare sunt eu

Distribuie acest articol!

Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi la Timişoara că singura soluţie de guvernare pentru România este actuala coaliţie. Şeful executivului a menţionat că este deschis la continuarea discuţiilor cu USR PLUS, chiar şi după depunerea de către aceştia, alături de AUR, a moţiunii de cenzură împotriva sa.

Florin Cîţu a precizat că va continua, în această perioadă, actul de guvernare, întrucât există o serie de programe extrem de importante.

„Guvernăm. Mergem înainte. Avem în continuare de făcut lucruri, marţi rectificarea bugetară pe care o aşteaptă foarte mulţi români, aţi văzut că sunt deja întârzieri. PNRR, dacă domnul Ghinea pleacă, voi prelua eu ministerul pentru a mă asigura că lucrurile merg înainte şi vom accelera procedura, ca să mă asigur că avem la finalul săptămânii aprobat PNRR. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem. Ordonanţa pentru compensarea facturilor românilor la iarnă. Astea sunt momente importante în care nu poţi să laşi ţara fără guvern.”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîţu a mai spus că nu va remania miniştrii USR PLUS ,întrucât a înţeles că aceştia îşi vor da demisia şi a precizat că nu s-a gândit încă la viitoare hotărâri în acest sens.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: