Florin Cîțu, la Suceava: După ce voi câștiga șefia PNL, Moldova o să conteze

Distribuie acest articol!

Premierul Cîțu accelerează campania în vederea câștigării șefiei PNL. El a mers astăzi la Suceava pentru a-i convinge pe colegii liberali să-l susţină în această cursă. „Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare. Avem mult de muncă. Alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală”, a declarat Cîțu.

În contextul în care a început numărătoarea inversă până la congresul PNL din 25 septembrie, premierul Cîțu declară război PSD, cu care susține că nu va face niciodată alianță.

„Aceste alegeri nu sunt nici despre persoana mea şi nici despre ceilalţi contracandidaţi. Sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor. Deşi pare departe, urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD. De aceea sunt cel mai bun om care ar putea să ducă această luptă.

Aş putea să mă gândesc să-mi dau jos propriul Guvernul ca după aceea să fac o alianţă cu PSD? Niciodată nu voi face aşa ceva! Sunt un liberal convins şi voi merge până la capăt cu principiile liberale. Niciodată nu vom face alianţă cu PSD!”, a declarat premierul Florin Cîţu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: