OpiniiPolitică

Florin Cîțu – “Ați înțeles greșit. Am zis că avem salarii de 3000 de euro, nu că aveți!”

Premierul României a devenit o adevărată vedetă pe internet, asta după ce a declarat că avem o economie care duduie, iar românii sunt mai fericiți ca niciodată. Un blogger, pe numele lui Silviu Iliuță, îl interpretează pe Florin Cîțu, scoțând adevăratul mesaj din declarația acestuia.

„Ați înțeles voi prost”, a spus azi Florin Cîțu.
„Eu am declarat clar: AVEM salarii de 3000 de euro! Nu AVEȚI.
Așa și la creșterea economică, am zis clar că „simțim o creștere economică bună”, nu că simțiți. E vorba despre mine, Rareș, băieții care nu mănâncă pâine. De unde să știu eu ce simțiți voi, mâncătorii de pâine, poporu’?
Acum dacă vă zic că putem lua mai multe bunuri și servicii din salariile din 2021, iar o să mă înțelegeți greșit?”, scrie bloggerul pe pagina lui.

Florin Cîțu a declarat zilele trecute că “România nu mai este o țară a celor cu salarii mici și că sunt tot mai multe venituri mari, nete, în euro.”.

“Este o estimare a BNR. Ieri însă am văzut cifre interesante, cum mai mult de 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare de 3.000 euro net și cum crește ponderea celor care au peste 1000 de euro net.”, mai spune Cîțu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button