MagazinȘtirile 60m.RO

Florian Colceag, antrenorul geniilor: România poate produce din plasmă remediul, dar un afacerist vrea să vândă Austriei

Vești catastrofale. Florian Colceag, profesorul antrenor al copiiilor geniali ai României, a declarat că România este pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește performanța sistemului de învățământ.

Citește și cum antreprenorul român Ștefan Mandachi a devenit un erou și a strâns peste 500 000 de euro pentru Crucea Roșie Suceava în timp ce Gheorghe Flutur era cazat într-o rezervă de lux.

Acesta a făcut o declarație incredibilă. România poate să fabrice un antidot la virus din plasma colectată de la pacienții infectați și tratați. Acest lucru se poate face de către institutul Cantacuzino. Există însa o mare piedică: un așa-zis afacerist român dorește să vândă acest produs atât de prețios către alte state: Austria.

Ivermectina este un medicament testat și care a dovedit că în doar 48 de ore poate ucide virusul.

Profesorul a spus că există posibilitatea de imunizare înainte de infectare.

Mai jos puteți urmări tot materialul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button