InternaționalȘtirile 60m.RO

Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19

Donald Trump Jr, fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump, este infectat cu  COVID-19. Bărbatul în vârsta de 42 de ani a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi se află carantină. Potrivit CNN, este complet asimptomatic şi urmează recomandările medicale pentru COVID-19.

Trump Jr. este cel mai recent caz diagnosticat cu COVID-19, din apropierea preşedintelui american. Donald Jr. este cel mai înfocat susținător al tatălui său și a participat activ la campania electorală pentru realegerea lui Donald Trump. El este vicepreședinte executiv al Trump Organisation și se află la conducerea companiei, alături de fratele său mai mic, Eric Trump.

La începutul lunii octombrie însuşi Donald Trump alături de soţia sa, Melania, fiul său cel mic Barron, şeful de cabinet Mark Meadows şi alţi consilieri, atât de la Casa Albă, cât şi din staff-ul de campanie, au fost infectaţi cu noul coronavirus. În total, cel puţin 45 de persoane de la Casa Alba au luat virusul în ultimele luni.

Donald și Melania Trump s-ar fi infectat coronavirus după ce au intrat în contact direct cu Hope Hicks, unul dintre cei mai apropiați consilieri ai președintelui american, transmite B1.ro. Hope Hicks este cunoscută pentru faptul că face deplasări regulate împreuna cu Trump. De altfel, aceasta a călătorit alături de Trump, la bordul avionului prezidențial Air Force One, către dezbaterea electorală cu Joe Biden, care a avut loc pe 29 septembrie, în Cleveland.

Telegram

Navigare în articole  » Citește mai multe despre această știre aici.

Back to top button