Știrile 60m.RO

Firea s-a răzgândit! E dispusă să renunțe la „Oxigen”

După luni întregi în care Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anunțat vocal că va introduce o taxă de poluare în centrul Bucureștiului, se pare că edilul s-a răzgândit și este pe cale să renunțe la taxa considerată aberantă de foarte mulți cetățeni.

Inițial Firea anunțase că taxa va fi introdusă începând cu 1 ianuarie 2020, mai apoi, vinieta pentru poluare a fost amânată pentru luna martie. În zonele limitrofe centrului capitalei au apărut deja panouri care îi avertizează pe șoferi că intră sub zona vizată de vinieta „Oxigen”.

Dacă Gabriela Firea se va hotărî să ducă mai departe proiectul, deținătorii de autovehicule cu motoare non-Euro, Euro 1 și Euro 2 nu vor mai putea intra în zona ZACA (zona centrală a Capitalei). Totodată, posesorii de autovehiculele Euro 3 vor plăti o vinietă începând cu luna martie 2020, iar cei cu Euro 4 abia din ianuarie 2021.

Actualul primar general, nu doar că nu e hotărât asupra proiectelor pe care le propune, dar este și total lipsit de logică, atunci când vine vorba de implementarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button