Știrile 60m.RO

Firea e disperată, fiind conștientă că nu prinde nominalizarea pentru Primăria Capitalei

Fostul primar al Capitalei atacă furibund în aceste zile alianța PSD-PNL. Gabriela Firea încearcă să pună presiune pe liderii PSD și PNL pentru a fi propusă în calitate de candidat al Coaliției pentru funcția de Primar al Capitalei.

Mai mult, conștientă că șansele sale sunt extrem de mici, având în vedere gradul de respingere pe care îl generează la nivelul electoratului din București, în special a celui de dreapta, fostul edil încearcă să determine o ruptură între PSD și PNL militând pentru candidaturi separate în alegerile locale.

Această ieșire publică a picat foarte prost pentru liderii PSD, care încearcă în aceste zile să poarte negocieri cu PNL în privința desemnării candidatului comun. Surse social-democrate ne-au arătat că declarațiile Gabrielei Firea au generat nervozitate la nivelul PSD.

Iritarea, potrivit surselor menționate, este generată de faptul că declarațiile fostului primar încurcă discuțiile de la nivelul Coaliției și pun presiune pe conducerea PSD. ”Gabriela Firea este orbită de perspectiva de a nu mai prinde un nou mandat de primar. Și acționează distructiv, pe logica ”după mine, potopul”, au declarat sursele noastre.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button