Știrile 60m.RO

Filmul ”Nasty”, biografia lui Ilie Năstase în regia lui Tudor Giurgiu, are premiera oficială în 16 aprilie

Filmul ”Nasty”, care reconstituie biografia tenismanului Ilie Năstase, va avea premiera la Sala Palatului în 16 aprilie, potrivit anunțului oficial. Filmul, regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, reface cariera celui mai bun tenisman român din istorie, primul jucător care a ajuns pe primul loc al clasamentului ATP.

Posterul oficial al filmului este inspirat de ilustrația lui Roger Huyssen din Playboy (1977) pentru articolul „Ilie The Terrible”.

Filmul va intra din aprilie în cinematografe.

Ilie Năstase (77 de ani) a fost unul dintre marii jucători de tenis ai anilor 1970 și unul extrem de controversat, dat fiind comportamentul său vulcanic.

Năstase a câștigat două turnee de Grand Slam – US Open în 1972 și Roland Garros în 1973, iar la dublu a câștigat Wimbledon în 1973, Roland Garros în 1970 și US Open în 1975. A mai câștigat de patru ori Turneul Campionilor în anii 1971, 1972, 1973 și 1975.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button