Politică

Filiala AUR Galați va organiza Conferința Regională cu tema „Națiunea și naționalismul în era globalizării”

În ciclul conferințelor de promovare a pilonilor partidului, Filiala AUR Galați, va organiza Conferința Regională cu tema „Națiunea și naționalismul în era globalizării”, la care vor participa membrii și prietenii AUR din județele: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Constanța, Tulcea, Mureș și Galați. De asemenea, sunt așteptați și patrioți din celelalte județe ale țării.

Vor susține conferințe și alocuțiuni domnii: George Simion, Președintele partidului AUR, Cristian Terheș, europarlamentar, prof. univ. dr. Ioan Sabău-Pop, de la Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș și domnul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Liderii echipei de organizare conduse de domnul Emil Radu Fiscutean și domnul deputat Lilian Scripnic invită orice suflet român să ia parte la acest eveniment dedicat națiunii noastre. Conferința va avea loc vineri, 2 iunie 2023, ora 17:00, la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button