Internațional

Fermieri polonezi cer ajutorul lui Putin

O fotografie care ar putea să-i meargă la suflet liderului rus, Vladimir Putin, face încojurul Europei. Imaginea a fost surprinsă la protestul fermierilor polonezi față de   importurile de cereale ucrainene. Aceștia au amplasat pe un tractor o pancartă în care îi cereau liderului rus Vladimir Putin să „restabilească ordinea în Ucraina”.

Pe pancarta lângă care era și un steag al foste URSS scria: „Putin, fă ordine în Ucraina, la Bruxelles şi în guvernul nostru!”

Când un jurnalist de la Gazeta Wyborcza a atras atenţia asupra bannerului scandalos, organizatorii protestului nu şi-au ascuns uimirea, subliniind că protestatarii sunt responsabili în mod individual pentru conţinutul pancartelor lor.

Potrivit unor informaţii neoficiale, persoana care a postat acest banner va fi inculpată pentru propagandă în favoarea unui sistem de stat totalitar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button