Fermier: Dacă impozitează tot din gospodărie, să vină Fiscul să hrănească animalele și să curețe grajdurile!

Distribuie acest articol!

Sunt unii care o țin una și bună cu impozitarea ultimei picături de lapte și a ultimului ou din gospodăria fermierului. Dacă impozitează tot din gospodărie, să vină ANAF să mulgă, să hrănească animalele, să facă curat, a scris fermierul Nelu Popescu, pe un grup de profil pe Facebook.

Doar întreb….căci sunt unii care tot o țin una şi bună: impozitarea ultimei picături de lapte și ultimului ou din gospodăria fermierului! Așadar:

1.Dacă impozitezi tot din gospodărie,sâmbăta și dumininică vine ANAF-ul să mulgă, să facă curat și să hrănească animalele?

2.Dupa ce muncesc 8 ore și am treaba la jumătate, vine ANAF-ul și îmi ia furca din mână și continuă el până noaptea târziu când se termină treaba?
3. În zilele de sărbătoarea legală sau religioasă, de Anul Nou, Crăciun şi Paşte vine ANAF-ul și face toate muncile în grajd?
4. În zilele când sunt lat de bolnav pot scoate adeverința medicală(pe 1 sau mai multe zile) și ANAF-ul mă va înlocui la treabă?
5. Laptele meu fie Luni ,fie Duminică, fie Crăciun are același preț. Suportă ANAF-ul un spor de 50%-100% pentru munca mea din week-end și/sau sărbatori?
6. Noaptea când trebuie să fete o vacă pot suna ANAF-ul să vina să o păzeasca? (Dacă vând vițelul vrea și el o parte)
7. Când am serbare la școală la copii sau treburi urgente în oraș, pot suna ANAF-ul să vină să mă înlocuiască pentru câteva or.e

Pot scrie mai multe întrebări, dar aștept răspuns la cele de mai sus.
Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu stimă, Nelu Popescu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: