Știrile 60m.RO

Fără susținerea AUR, PSD va vota un guvern PNL-USR-UDMR

Am trăit să o vedem și pe aceasta: procentul mare de alegători care au ales AUR încurcă jocurile politice ale CARTELULUI politic care conduce România.

La acest moment PNL conduce țara într-un guvern minoritar susținut de toate partidele din parlament. Sigur că ele mimează opoziția, dar în realitate au votat și mențin un guvern lipsit de credibilitate.

PNL dorește să conducă țara în continuare și să aibă alături USR și UDMR. Despre PMP nu se știe dacă trece pragul și dacă o va face se poate numai prin fraudă electorală. Dar o vor încerca căci nimeni nu se va bate împotriva lor.

Chiar și în aceste condiții nu există cele peste 50% voturi necesare ca PNL să aibă o majoritate fără PSD. Așa că vom asista la o situația ridicolă: PSD va fi partidul care va mima opoziția și care în realitate va vota pentru ca Iohanis să aibă guvernul său.

Opoziția reală va fi făcută de către AUR, partidul lui George Simion anunțând încă de pe acum că se va ține de promisiunea făcută electoratului și nu va susține nici unul din partidele politice actuale.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button